dissabte, 19 de gener del 2013

Esperanza Aguirre

Llegeixo l'entrevista a l'Esperanza Aguirre que l'edició d'avui de l'ABC publica en pàgines centrals. Hom diria, si no conegués res més, que a aquesta senyora li haurien de fer plaça pública a la capital, Madrit (ciutat, no concepte), després de 37 anys de la seva vida dedicats de forma abnegada i gairebé altruista al servei de la Comunitat, des del Senat, el Congrés i la Comunidad de Madrid.
 
L'entrevista va farcida de retrets als corruptes, pseudo corruptes i presumptes corruptes que poblen les Ibèries del nostre cor. Quina rectitud, quin coratge! "Espe for President" m'atreviria a cridar.
 
Llavors ens explica que se'n torna a la privada. Home, doncs això està bé, que una dona com l'Espe consideri que el pas per la política és transitori i que ningú no s'ha de perpetuar al càrrec és digne de mèrit i respecte. De fet, tot just han passat 37 anys des que va començar en política.
 
Aprofundim. L'Espe se'n va a treballar com a directiva Seeliger y Conde (http://www.syc-amrop.es/).  Ens diu l'Esperanza que va haver d'assebentar-se via Google de qui era aquesta empresa que li oferia feina als seus 61 anys. El periodista d'ABC, al que van donar el carnet a la fira de Mostres de Girona, li pregunta què pensarà Artur (Ártur a Madrit), si sap que ha fitxat per una empresa catalana.
 
La qüestió aquí no és exactament aquesta. La qüestió és que la senyora fitxa per una empresa que resulta que és la que ha estat adjudicatària per part de Sheldon Adelson per a fitxar els directius de l'Eurovegas que es situarà a Madrit (ciutat). Algú se'n recorda del vellet recauxutat estil Berlusconi amb causes obertes a tots els països on hi té casinos? Doncs bé, aquest senyor, que no deu tenir pas res de res a agrair a l'Espe (especialment durant el procés de selecció de la destinació final d'Eurovegas) ha pensat en Seeliger y Conde. I aquesta empresa de selecció de directius (oh!! Quines casualitats tan casuals que té la vida!!!) decideix que Esperanza Aguirre (un conegut crack en l'àmbit del head hunting, de tota la vida), és la persona ideal per a dirigir el recrutament de personal per Eurovegas.
 
A casa meva d'això se'n diu, informació privilegiada i tràfic d'influències, i a casa meva, està prohibit i penat, perquè és molt i molt semblant al que es coneix com a corrupció.
 
Però això, és clar, només passa a casa meva.
 
 
 
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada