dimecres, 20 de novembre del 2013

Corredor mediterrani: obscurantisme

 
Llegeixo al Blog de l'Eduard Nogués un post que em crida poderosament l'atenció: "El corredor mediterrani ha sigut APROVAT per la Comissió Europea en 546 vots favorables , 104 de CONTRARIS i 41 abstencions , PP , PSOE i el govern espanyol han votat en contra".
 
M'agradaria contrastar un tal despropòsit perquè costa de creure'l. Faig una cerca a premsa de tot l'espectre polític per assegurar una "certa" objectivitat. Tota la premsa fa menció a la votació, confirmant el que escriu l'Eduard quant als vots favorables, contraris i abstencions. No aconsegueixo conèixer però qui ha votat què a cap dels diaris que consulto i penso que és increïble aquest obscurantisme. Que no paguem els nostres impostos?
Em connecto al web del Parlament Europeu per veure si hi ha més sort i hi navego força estona. Trobo la votació (de forma no pas exactament fàcil). http://www.europarl.europa.eu. El Català brilla per la seva absència, tot i ser una llengua molt més parlada de les que apareixen al menú principal.

El resultat de la votació apareix tabulat en un quadre que reprodueixo sense les línies (que la importació es menja):

Asunto Enm.


Autor - Autora VN, etc. Votaciones Votaciones por

VN/VE -

observaciones

200 + de 40

diputados

VN ↓

Anexo I, volumen

14/33

193 ECR ↓

Anexo I, volumen

16/33

194rev + de 40

diputados


Anexo I, volumen

17/33

195rev + de 40

diputados


Anexo II, seccion 2 196rev + de 40

diputados


Votacion: propuesta de la Comision +

Votacion: Resolucion legislativa VN + 546, 104, 41
 
Sóc incapaç de descobrir com han votat els partits. Em faig creus de com funciona la democràcia....La burocracia i la partitocràcia es protegeix i s'autoalimenta. Les institucions no tenen remei.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada