dissabte, 27 de febrer del 2016

El nou alcalde de Girona: punt i final

M'havia convençut a mi mateix que no tornaria a escriure sobre el tal Albert Ballesta, del que abans d'aquesta contatenació de despropòsits municipals no n'havia sentit a parlar en la vida, però és que sembla que ho estiguin fent expressament per tal que se'n parli, i no pas precisament bé.

Resulta que per aprovar el cartipàs municipal els Ciudadanos primer diuen que sí i després que no, en un altre extraordinari exercici de coherència digne del més avantatjat alumne de l'Albert Rivera i la situació torna al punt de sortida.

Durant tot aquest procès, a més a més de sentir una gran dosi de vergonya -com a ciutadà gironí- i vergonya aliena -per l'espectable-, hem après que el nou alcalde és un tipus prepotent, arrogant, que té tanta empatia com un mosquit tigre i que no té cap mena de cultura ni tradició de diàleg, negociació i pacte. No posar-se d'acord amb ERC, en moments com els actuals i amb una persona dialogant com la Maria Mercè Roca com a portaveu, sembla veritablement de jutjat de guardia. "Cosas veredes, Sancho".

Resulta també que l'alcalde diu que la cosa no va de sou, que ell cobrava més com a funcionari de la Generalitat. Caram! Home, jo aquesta la voldria saber amb més detall (com a contribuent, és clar, i fent apel·lació a un exercici de transparència, que ara toca més que mai). Per quin càrrec públic cobrava aquest senyor 75.000 Euros l'any? I si així era, i tan bé estava, és el desig del bé comú el que l'ha portat a l'alcaldia de Girona? Si així és el sou hauria de ser una cosa secundària, no?

Calia, tot aquest merder que, digui el que digui i faci el que faci, marcarà la legislatura i per extensió a ell mateix com a l'home que es va preocupar per apujar-se el sou com a primera mesura del seu mandat?

Tan poca intel·ligència política i tan poca empatia sobta veritablement. Només que s'hagués esperat un parell de mesos, ningú no n'hagués parlat mai, però en fí, sembla que això és demanar molt.

Tinc clar que si aquest senyor es presenta per a qualsevol càrrec, mai no votaré al partit sota les sigles del qual el senyor Ballesta es presenti.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada