divendres, 28 de març del 2014

Shakira: una gran ambaixadora







Mentre gaudeixo escoltant l'excel·lent cançó "Chasing shadows" ("Perseguint ombres") del darrer àlbum de Shakira, descarregat legalment d'ITunes per 11,99€ (15 cançons entre les que hi ha la deliciosa "Boig per tu"), gaudeixo també llegint l'article del Wall Streel Journal (que tot sigui dit de pasada és més aviat un diari poc d'esquerres) que ens situa una vegada més al mapa.

L'article, que és molt fidel a la realitat, va directament al gra i no fa valoracions i  per acabar-ho d'adobar ofereix un enllaç al vídeo del tema "Boig per tu".Cal llegir-lo sí o sí.


La catalanofòbia d'alguns descerebrats(molts, tot i que una minoria) , insultant la cantant pel simple fet de cantar en Català ha contribuït a que "Boig per tu" sigui aquesta setmana el disc més descarregat d'Apple Store, i que aquest afer sigui a twitter  trending tòpic des de dimecres d'aquesta setmana.


La cosa ha arribat tan amunt que avui he sentit que el portanveu del Govern, Francesc Homs ha donat suport i ofert "recolzament i escalç (sic)" a la Shakira mitjançant el Barça. Benvinguda siguis, ambaixadora de la normalitat.

I mentrestant llegeixo a l'Ara i al Punt Avui que la posició de fermesa dels partits pro-consulta i especialmente del President de la Generalitat descol·loquen encara més Madrit -concepte-. Doncs me n'alegro. Si estem governats per mediocres, al menys que pateixin la seva mitjania.

No em puc creure que siguin tant "malus" que hagin arribat a la conclusió (llegeixo) que ara sí que començaran a oferir un "finançament singular" per a Catalunya, això sí, res de concert econòmic (que per cert, per a Euskadi i Navarra s'acaba de renovar aquesta setmana). Són tan beneit que es pensen que la cosa va de diners (o que només va de diners)....Han sentit mai a parlar de Wert, de Margallo, de dignitat, de respecte? Em sembla que no. No hi ha res a fer.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada