dimecres, 12 de novembre del 2014

Sweet Alicia

La senyora Sánchez Camacho té molts problemes i una incontinència verbal i emocional que la treu de pollaguera a ella i fa que molts, tant dels seus com dels "no seus" es posin les mans al cap cada vegada que els seus llavis molsuts profereixen determinades paraules.

Hom pot no estar d'acord amb la votació no vinculant ni refrendària (però no inútil) que va tenir lloc diumenge passat, però el que no es pot fer és insultar els 2,3 milions de persones que van anar a votar. Pot desqualificar els organitzadors, pot discrepar, pot invocar constitucions i codis civils i penals, però el que no pot fer és titllar de farsants i estúpids tots els que vam anar a votar. La senyora Sánchez Camacho és Catalana, li agradi o no, i amb les seves paraules ofen molts Catalans. Hauria d'aprendre a discrepar amb serenor i maneres.

Però no pot. La ràbia se la menja per dins.

Ràbia perquè veu que hi ha molta gent que, no només no pensa com ella, sino que desafia un Tribunal Constitucional polititzat que no està a l'alçada de les circumstàncies.

Ràbia contra els seus perquè hagués volgut els mossos i la policía nacional i la guardia civil al carrer, precintant instituts, tancant casals, confiscant urnes.

Ràbia contra tot perquè sap que el futur polític a Catalunya no sembla que hagi de girar ni a curt ni a mig termini cap a un ella voldria.

Ràbia perquè la Victoria Álvarez surt més a les teles que ella.

I com canalitza tota aquesta ràbia? Doncs fent de portaveu de la fiscalia. La senyora Sánchez Camacho s'anticipa  al fiscal general de l'Estat senyor Torres Dulce i davant dels micros de tots els mitjans anuncia per demà (avui) una querella de la fiscalia "molt ben fonamentada jurídicament" contra aquells que van desobeïr el Tribunal Constitucional.

Home, tots sabem que a Espanya la separació de poders és una farsa (aquesta és una paraula que l'Alicia fa anar a tort i a dret), però al menys podrien dissimular una mica. Jo, si fos del PP sentiria vergonya per tenir una líder com aquesta presidint el PP Català.

Si fos d'ells, m'ho faria mirar, perquè o tenen pa a l'ull o han perdut el sentit del ridícul.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada