dimecres, 5 de juny del 2013

Gin Tònics a 570 peles

Hem sabut darrerament que la classe política d'aquest grandíssim Estat Ibèric que respon al nom d'Espanya, com de costum, sumida a la més gran mediocritat i falsa creença de pertinència a un elit a la que tot li és permès, té el bar del Congrés dels Diputats subvencionat.
 
Vejam, se suposa que el Congrés dels Diputats és el lloc de treball on els pares de la pàtria van a treballar (o a jugar a "Apalabrados" o a fer Sudokus i enviar-se "Whatsupps", però tan se val perquè això només es descobreix cada cert temps i s'oblida molt de pressa) i se suposa que pel fet de ser ciutadans electes tenen una muntanya de privilegis diferencials en relació a la resta de treballadors de l'Estat (pensions superiors, indenmitzacions superiors, dietes, sobre-sous per cada comissió de la que formen part, etc.).

Per tant...., és necessari que al cim el poble els subvencioni el bar del Congrés (amb una subvenció que segons el que s'ha publicat darrerament puja a un milió d'euros per any)?

Home, podríem entendre que degut a les sessions maratonianes que molt de tant en tant han de patir (debat de la nació, aprovació de pressupostos generals de l'Estat i algun altre), hi hagués una subvenció.

Però el que dubto que algú pugui entendre és que es subvencioni el consum d'alcohol, en hores de feina. Què passa amb la legislació laboral vigent a l'Estat? Per què els Diputats no l'han de cumplir? Per què poden veure alcohol en hores de feina? Per què aquest alcohol, a més a més ha d'estar subvencionat? Com és possible que un gintònic de Gin Larios costi 3,70 €? Com és possible que un Whisky Dyc (recordem els que tenim una edat "Hecho por Hiram Walker para nosotros")  costi 4 €?

Però malgrat aquesta conculcació flagrant d'un principi legislatiu aplicable a la resta de traballadors  que ja de per si és absolutament condemnable,  hi ha una altra constatació que encara fa més mal: com és possible que siguin tan cutres de beure Whisky Dyc i gintònics de Larios? Fins i tot en això són mediocres!
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada