dilluns, 25 de maig del 2015

"La guerra de l'avi": presentació d'un nou format

No acostumo a fer entrades del blog d'auto-promoció, però aquesta vegada faig una excepció relacionada amb el meu darrer llibre: "La guerra de l'avi". Alguns dels que em seguiu sabreu que que vaig autopublicar-me aquesta novel·la ara farà un any, i que la vaig allotjar al web "Entreescritores". Doncs bé, la novel·la va resultar premiada com a millor en llengua Catalana del 2014.

Això ha fet que el projecte "Seebook Indie" s'interessés per "La guerra de l'avi", que estarà disponible en format digital a totes les biblioteques públiques de Barcelona. Si algú és a Barcelona aquest dijous a la tarda i no té plans, pot venir a la presentació.

En breu, "La guerra de l'avi" estarà disponible en format E-pub per als lectors en general, a un preu molt competitiu.



Hola,
Te invitamos al siguiente evento:
divider
Evento que se celebrará a la hora y en la fecha y ubicación siguientes:
Jueves, 28 de mayo de 2015 desde las 19:00 hasta las 20:30 (Hora de verano de Europa central Hora de España (Madrid))
Biblioteca El Clot - Josep Benet
37 Plaça de les Glòries Catalanes
08018 Barcelona
España

Ver mapa
 
Compartir este evento:
Facebook
Twitter
LinkedIn
divider
Com a usuari de les targetes de descàrrega de llibres digitals Seebook Indie a les biblioteques, vull convidar-te a la presentació de les obres dels sis autors que participaràn a la nova edició d'aquest programa de promoció de noves veus literàries a les biblioteques catalanes.

L'acte serà el dijous 28 a les 19:00 h a la biblioteca El Clot Juan Benet (Plaça de les Glòries 37; metro L1 parada Glòries). Comptarem amb la presència de Rosa Sala, CEO de Seebook, i dels sis autors participants: Ramon Gasch, Marc C. Griso, Lluís Bosch, Josep B. Pompidor, Felipe Ortín i Jaume Burgell.

Enguany les seves obres estaran presents a 22 biblioteques de tota Catalunya, 7 més que a la edició anterior. Hi participen tres centres municipals gestionats pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, cinc del Consorci de Biblioteques de Barcelona i tretze de la Diputació de Barcelona.

Aforament limitat. A l'acabar l'acte hi haurà un petit aperitiu.

Si vols, pots compartir aquest event a Facebook i Twitter

T'esperem!

Molt cordialment,
l'equip de Seebook i les biblioteques de Catalunya
eventbrite
Eventbrite

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada