dilluns, 9 de juny del 2014

Premis Darwin espanyols

Desconec si els Darwin Awards, dels que escrivia fa molt poc en aquest blog per a celebrar la darrera genialitat d'una mort de persona que conduia i provava de penjar una "selfie" al "Facebook", són exclussius dels Estats Units d'Amèrica. Ho desconec però ho sabré aviat. Si la franquícia és exclussivament nord-americana, a les Espanyes caldria obrir ben aviat una delegació. Segur que en breu esdevindria una Font inesgotable de premis i anècdotes impagables. 

El cas que ens ocupa és fascinant. Un personatge del que mai no havia sentit a parlar, un tal Darío Barrio (sembla ser que freqüentava les televisions hispàniques), cuiner mediàtic, va morir el divendres en un accident d'una interessant activitat esportiva anomenada "salt BASE" i que consisteix en una cosa tan divertida i adrenalínica com practicar paracaigudisme des d'edificis.

La cosa que el fa "Darwinià" és que precisament saltava per homenatjar el seu amic Álvaro Bultó, un altre "crack" que va morir l'any passat també en un accident del mateix tipus. El tal Bultó (dels de les motos Bultaco) era d'aquells que es posava una mena d'extensions de tela als braços que simulaven ales i es tirava com una bala entre edificis.

L'única cosa que trenca amb la regla "Darwiniana" és que tot i que separat, el tal Dario Barrio tenia dues criatures, o sigui que no ha mort sense descendència, però la seva mort és tan, tan absurda que estic convençut que en aquest cas, el Jurat dels Darwin Awards seria capaç de fer una excepció.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada