divendres, 18 d’octubre del 2013

Metodo 3

Impressionant la presentació del llibre "El método" del Sr. Francisco Marco. Impressionant la poca credibilitat de tot plegat i de la pudor de sucarrim que fa tant la versió de l'Alicia com la del propietari de l'empresa de detectius, que pretén aprofitar el ressó mediàtic que ha aixecat la gravació al restaurant La Camarga per intentar fer quatre duros (amb els que fer front a les múltiples demandes que té, entre d'altres la de la pròpia Sánchez Camacho). No deixa de ser una altra mostra de la impunitat amb que la gent sense escrúpuls es passeja per aquest Estat.
 
El que sembla clar, i ja ho he escrit en alguna altra ocasió però ara això cobra més força que mai, és que la Senyora Camacho té la visió estratègica d'un pardal, i que en tot aquest sòrdit afer (perquè no és ni tan sols obscur, és directament sòrdit), hi ha implicats dirigents del PSC i del Partit Popular que probablement van pensar que saber coses de la familia Pujol els permetria pujar abans al poder.
 
Del senyor Zaragoza fa dos mesos que no se'n parla. Senyal que deu haver aceptat la seva culpabilitat (o que l'han amortitzat anticipadament).
 
I llavors hi ha les activitats de Método 3, que també anava per lliure en tots els aspectes. Anarquia portada a la seva màxima expressió, com només es pot donar en aquells llocs amb força preeminència del fer en base a amistats i influències més que no pas a base d'invitacions.
 
No sé com acabarà l'afer, però el que sí sé és que la Sra. Sánchez-Camacho ha perdut -segurament per a sempre més- la seva credibilitat política, al menys en els nivells que compten, la qual cosa provocarà altra vegada una fugida masiva de vots (dels que consideren el PSOE massa tou, cap a Ciutadans i dels que el consideren massa dur, cap a IC Els Verds) que s'anirà materialitzant des d'ara fins a les properes eleccions.
 
És més que probable que succeeixi el que les enquestes d'ahir diuen: caiguda lliure del Partit Popular al Parlament de Catalunya i ascens significatiu del partit Ciutadans, que passarà a esdevenir el partit que aglutina el vot unionista espanyol a Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada