divendres, 13 de setembre del 2013

Espies de pacotilla


El recent espectacle d'alguns dels nostres representants polítics en relació al casp de l'espionatge del restaurant La Camarga el Juliol del 2010, és d'una vergonya tan gran que en qualsevol país civilitzat hi hauria un munt de gent que hauria dimitit i potser algú seria a la presó. Però a Sefarat, ningú no dimiteix, i -encara que des de Catalunya- els ciutadans Sánchez-Camacho i Zaragoza són netament ciutadans de Sefarat, la que no escolta. Ni ho dissimulen ni en tenen ganes.
 
Hi ha coses que no s'entenen però, com a la guerra de Síria. Si la senyora Camacho estava assabentada de la gravació, i això és un fet contrastat, amb independència que la gravació estés conxorxada amb el senyor Zaragoza, com va poder ser tan vulgar, vasta, mal educada, rastrera i de baixa volada? Essent conscient que la cosa acabés transcendint -això de fet, de manera interessada o no- una senyora que se sap gravada, hauria de tenir una espurna més -només una espurna- més de classe i dignitat.
 
La segona cosa que no s'entén és per què aquesta senyora no té la vergonya de plegar. Això es pot interpretar pel fet que si no estigués en política la senyora Camacho només podria estar a l'atur. Ara bé el que sí que no es comprèn és com els membres del seu partit no la fan dimitir. Un partit que va fer el trist resultat que va fer a les passades eleccions de novembre i que a més a més té com a máxima representant una senyora com aquesta, ja que ella no ho farà mai, l'hauria de fer plegar.
 
Pel que fa al senyor Zaragoza, i tota la patuleia de l'aparell del carrer Nicaragua que, també com en el cas de la Camacho, fora del partit serien a l'atur, per tant mai no presentaran la dimissió, o sigui que també en aquest cas, la seva directiva l'hauria de fer plegar.
 
Però no, són tan corporativistes que es protegeixen entre ells encara que siguin conscients de l'incorrecte comportament del company del partit.
 
Llavors hi ha la mentida permanent en la que están instal·lats. No tenen cap vergonya amb mentir encara que la seva posició sigui incoherent i hi hagi testimonis o peces judicials que diguin el contrari. És increíble.
 
Cal una regeneració, i cal de forma immediata. Els anglosaxons diuen "shame on you".
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada