dijous, 31 de desembre del 2020

Reflexions de Taverna: nou llibre

Una vegada publicat el meu habitual resum de l'any, acabo l'últim escric de 2020 amb la darrera revisió del meu nou llibre, Reflexions de Taverna 2011-2019. Estarà disponible a partir de la setmana vinent, en format epub i pdf, que pujaré al meu blog. 

Durant els dies del confinament vaig aprofitar per començar a donar forma a un projecte que feia molt temps que tenia al cap: encapsular una selecció dels articles més personals i els que més m'agraden de gairebé 10 anys i més de 1.000 articles al blog i editar-los en format de llibre.

Preparar i seleccionar el material no ha estat fàcil ni ràpid. L'edició amb la meva editora de capçalera, la Rita Masó (em va preparar l'edició de "Doble Parella" i "La Guerra de l'Avi"), també ens ha portat més temps del que esperava ja que a més a més d'articles, hi he incorporat una sèrie de fotografies personals classificades per anys. Ras i curt, el que jo em pensava que estaria a punt pel Sant Jordi que els editors catalans es van treure de la màniga per a pal·liar parcialment el desatre del 23 d'abril, tampoc no va ser possible.

Finalment aquest mes de desembre ens hem posat les piles i hem enllestit el llibre. És el meu projecte més personal i com a tal, em fa especial il·lusió. Òbviament, el penjo de franc.

Bon Any 2021!




1 comentari:

  1. moltes felicitats Jaume, el llegirem en molt d'interès. Endavant amb la cultura ;)

    ResponElimina