dilluns, 7 de juliol del 2014

"Mamading"

Que els humans hem perdut el Nord (les "cartes de navegar" hagués dit la meva àvia paterna, en pau resposi) és una cosa que tinc cada cop més clara, però que això encara em sorprengui no deixa de ser la constatació que per molt fons que haguem tocat com a espècie, sempre es pot anar més envall.

Això ve a col·lació per la notícia que s'ha fet pública aquest cas de setmana (se'n fa ressó en primera instància el "Diario de Mallorca"), arran del cas de "fel·lacions a canvi de copes".

La veritat és que la cosa és tan kafkiana que costa de creure. Malgrat que "Diario de Mallorca" ho explica abastament i fins i tot publica a la seva edició digital un vídeo en el que es veu una jovinzella en un lloc que sembla una discoteca abraonant-se a la bragueta d'un jove amb evidents símptomes d'embriaguesa i tot i que la seqüència dura pocs segons, no hi ha dubte del que succeix. Falta que algú certifiqui que les imatges són certes i que hi ha testimonis seriosos que corroboren la cosa.

Si el que explica "Diario de Mallorca" és cert, suposadament hi hauria determinats locals nocturns de Calvià, Mallorca, on s'organitzen concursos de fel·lacions per a noies a canvi de copes de franc.

Em costa de creure una baixesa moral i una degradació conceptual tan extrema. Si això és cert, és que una part de la Humanitat ha fet una involució pre-darwinista i torna a acostar-se a estadis primigenis de la nostra evolució con a espècie.

Si això és cert, és absolutament cafre que hi hagi empresaris que tinguin aquestes idees, i que les implementin. És denigrantment cafre que hi hagi noies que es prestin a aquesta manipulació humiliant i degradant (i ho dic sense ànim de practicar moralina barata, sino per una elemental defensa de la dignitat des les practicants, com a dones i éssers humans).

Si això és cert, el món s'està acabant a la velocitat de vertígen que anunciava en Xavier Grasset en un programa de migdia de fa uns anys a Catalunya Ràdio. El problema és que en aquest cas, i a diferència del que succeia en el programa, no acaba bé.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada