dijous, 13 de setembre del 2012

Terrorisme informatiu

Això de Televisión Española no té altre nom que delinqüència informativa mereixedora de presó pels responsables, polítics, òbviament.
 
Entenc que davant la constatació d'una realitat tan tangible com a un mínim d'un milió i mig de persones manifestant-se pacíficament pels carrers de Barcelona, els mitjans informatius espanyols podien obtar per dues vies: fer-se'n el ressó que mereix la notícia (des d'una perspectiva d'interés informatiu objectiu -com ha de ser la funció dels informadors-, agradi més o menys el que s'explica) o obviar-la seguint directrius polítiques com si Espanya fóra una vulgar República (Monarquia) Bananera.
 
El Director d'informatius de Televisió hauria d'haver presentat hores d'ara la seva dimissió, però ja se sap, ni aquí ni allà no dimiteix ni el Tato. Però una televisió pública d'àmbit estatal que s'autoanomena "la Primera" no pot trigar 21 minuts, el vespre del dia 11 de setembre a explicar la manifestació independentista de la Diada. Va ser la dotzena  notícia!!! del Telediario Segunda Edición. Alguna ment brillant, gens polititzada, va considerar que fins i tot les eleccions a Holanda o el "arranque del curso parlamentario" eren més importants des d'un punt de vista informatiu que un tall de la seva Espanya volent marxar de forma decidida i ordenada.
 
Costa de creure però és rigorosament cert. Adjunto l'enllaç per si algú té la paciència d'esperar fins al minut 21'05 per a tenir una informació per part de "la de todos" (también de los catalanes, o así debería ser mientras paguemos impuestos) del que estava passant a Barcelona.
 
 
I després ens diuen que no entenen les actituts secessionistes. Cada vegada que algun descerebrat comet una barbaritat com aquesta aconsegueix que la causa de l'independentisme vagi a més. Em sap veritablement greu que coses com aquesta succeeixin perquè sóc dels que considero que tot en aquesta vida ha de tenir una raonabilitat i un sentit. Quan l'arbitrarietat esdevé norma, es perd tota la credibilitat, i si això succeeix, el descrèdit està servit.
 
Quan allò que no té cap sentit ni cap justificació es pot donar de manera tan alegre i impune és que hi ha alguna cosa que està fallant a nivell dels que governen aquest Estat del que encara formem part.
 
Com no pot ser que el Sr. Mariano Rajoy I El Breve encara s'hagi de pronunciar avui sobre la manifestació de la Diada. L'Aznar hi hauria dit la seva al cap de cinc minuts, segur que amb contundència i poc encert, però al menys hauria exercit de president de govern. El Breve ni això: diu que no retallarà les pensions (són intocables, literalment) i vint-i-quatre hores després unes declaracions del ministre d'economia, Luis de Guindos, el contradiuen manifestament i oberta. Una altra forma de terrorisme informatiu, aquesta vegada des de dins del seu mateix partit, on al Presidente li creixen els nans a cada cantonada.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada