dissabte, 27 de juny del 2015

De banderes i d'altres símbols

La imatge dels principals diaris de tot l'Estat dilluns passat cridava fortament l'atenció. En primer lloc, per la profussió de color, però després, i més important, pel gir que representa l'escenificació.

El senyor Pedro Sánchez, flamant únic candidat del Partido Socialista Obrero Español a les primàries del partit per a la presidència del govern espanyol a les properes eleccions generals ha vist com baixen les aigües i s'ha apuntat a la nova moda.

El seu discurs pronunciat en un teatre de Madrit (ciutat i concepte) va voler escenificar moltes cosesl. En primer lloc va calcar les posades en escena del president dels Estats Units, amb vestit fosc, corbata vermella i dona a joc. En segon lloc es va vestir de patriota (també com fan els americans que treuen la bandera fins i tot per a fer una BBQue i va fer que es projectés una rojigualda gegant que cobria tot el darrere de l'escenari. La imatge era estranya (per diferent i inesperada a can Socialista), estèticament lamentable, i conceptualment esgarrifosa.

En Sánchez s'ha apuntat a la línea de centralització i publicitació dels valors patris que tant rèdit electoral li ha donat a l'Albert Rivera, que va de modern, moderat i s'embolcalla amb la bandera.

Si aquest és el comportament que podem esperar del nou líder del Socialisme espanyol, sense idees, a remolc i sense trovar espai propi, anem arreglats.....

Només li hagués calgut anar-se'n a la Plaza Colón i fer-se un parell de fotos amb aquella bandera desproporcionada i esfereïdora que en Josemari va instal·lar-hi fa uns anys....

Fins i tot en Pablo Iglesias en fa broma i canta una canço de "Pimpinela". No us perdeu el vídeo, no té desperdici.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada