divendres, 20 de febrer del 2015

La desmemòria del PSOE

Un partit a la deriva en intenció de vot, amb un problema de lideratge significatiu, un partit amb un secretari general, Pedro Sánchez, al que li creixen els nans a cada cantonada, que té un "brownie" (marrón, en Castellà també queda molt bé), cada matí quan es desperta, digui's Zapatero, Chacón, federació de Madrid, Susanna Díaz o Podemos.


Però no n'hi ha prou amb això que en un esperpèntic joc de mans de manca de coherencia, el partit es fa enrere i desmenteix les paraules del propi secretari general quan va anunciar que si José Antonio Griñan i Manual Chaves, dos pesos pesats del socialismo andalús i espanyol, i ex-presidents de la Junta d'Andalusia eren imputats en el "Cas dels ERE", se'ls demanaria l'acta de diputat.


Aquest infantilisme dels polítics, aquest pensar que estan per sobre del bé i del mal i aquest oblidar-se que les hemeroteques existeixen, i més a l'era digital, em provoca una profunda estupefacció.


No puc entendre com persones que suposadament tenen seny, són racionals i ocupen càrrecs significatius de direcció a les seves empreses (o als seus partits) puguin cometre errades d'aquesta magnitut que només fan que desprestigiar-los a ells mateixos i de retruc a tota la classe política.


Ara resulta que tan Sánchez com la mateixa Susana Díaz, matitzen (matitzen, aquesta paraula que li agrada tant a Lluís Llach) que el que en realitat van dir és que aquesta petició de lliurament de l'acta de diputat es produiria en el moment en que el Tribunal Suprés "concretés" els delictes sobre els aforats. I pel que es veu, en una artimanya pròpia de personatges de república bananera, aquest moment encara no ha arribat ja que el jutge instructor "encara no ha concretat" les acusacions als aforats.


Home, és a Madrit (concepte) on diuen que "Blanco y en botella: leche". Doncs això.


Si haguessin tingut la boqueta tancada ara no es trobarien en una situació tant vergonyosa i desagradable, que no farà altra cosa que transvassar a Podemos, uns quants milers de vots més.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada