dissabte, 24 de gener del 2015

"Ánsar: El regreso"

Avui el Partit Popular té molts motius per estar de celebració, i els seus afiliats, directius, empleats, simpatitzants i votants estàn d'enhorabona. A la convenció del Partit Popular d'aquest cap de semana, que va començar ahir, el gran "Ánsar" ha tornat. Ben afaitadet, sense el bigotet fatxa que li atorgava aquell aire de perdonavides del que no es pot desengantxar.

Ha tornat, sí. Sense bigoti però igual de fatxa. Per salvar-los (i salvar-nos) a tots els dolents i de tots els mals, ell, que està en posessió de la llum de la que emana la veritat. Ell que és el camí i la veritat.

Ens vol salvar dels corruptes, dels "Podemos" que volen trencar amb el "statu quo", dels socialistes amb els que fins i tot es permet la llicència de fer bromes sobre la "federació confederal o la confederació federal", però sobre tot, sobre tot, ens vol salvar dels separatistes, dels trenca-pàtries, dels mals Catalans, que a la vegada són mals Espanyols (sort que tots plegats, rojos, separatistes, àcrates, comunistes aniran a l'infern i cremaran a les calderes d'en Pere Botero pels segles dels segles....Amén).

"Ánsar" ha tornat perquè les aigües del PP baixen tèrboles i mogudes.
  • Els Catalans continúen fent la seva (fent una mica el numeret, la veritat sigui dita, però continúen fent camí) i ja tenim una nova data al damunt de la taula.
  • Els de "Podemos" són ara sí i demà també als mitjans de comunicació, creant estructures territorials, multiplicant-se als debats, a les tertúlies, a les ràdios a les teles, al miting de tancament de campanya de Syriza, compartint escenari amb l'Alexis Sypras, aixecant el puny i parlant amb grec.
  • I els jutges, malgrat la politització de la fiscalia i dels tribunals polítics, com ara el tribunal constitucional (amb minúscules per expressar la falta de respecte que em provoca), van fent la seva.
A aquest panorama, que no l'acaba d'arreglar un atur del 24% i una deflació de l'1%, digui el que digui el señor Rajoy sobre la sortida de la crisi económica, se li ha sumat la llibertat condicional de Luís Bárcenas, conegut carinyosament entre els seus com "Luís el Cabrón". I què ha començat a fer en Bárcenas? El que haguessim fet tots de trobar-nos en la seva situació: venjar-nos i tornar a fer anar el ventilador. La poca credibilitat que li quedava a en Rajoy en matèria de la Caixa B del PP és ja sota terra. I això que el judici pel cas "Gurtel" i les seves peces separades ni tan sols ha començat.

Al PP els esperen temps difícils, encara que aparentin serenor. En Rajoy ja està amortitzat. I les serps esperen el seu moment, en silenci. l'"Espe" està a l'aguait, i en Jose Mari, ja ha disparat.

És el retorn. El retorn d'un passat en el que alguns s'hi senten molt a gust.
 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada