dissabte, 4 de gener del 2014

Unionisme amb arguments mediocres

M'empipa haver de criticar els unionistes perquè sembla que només em posicioni dient que els d'allà ho fan tot malament i els d'aquí ho fem tot bé, però és que de veritat no fan altra cosa que fer mèrits per a anar d'un gran ridícul a un altre de més estrepitós.
 
Les últimes intervencions publiques del senyor Jorge Fernández Díaz, Ministre de l'Interior -ja saben, aquell que encara ha de trobar els famosos informes policials que deien que les famílies Pujol i Mas tenien tot de calés a la Confederation Helvetique, el mateix que va afirmar que a la Via Catalana del passat 11 de setembre hi van participar 400.000 persones-  afirmant amb posat compungit que està molt trist perquè el Sr. Mas ha dividit el país -llegeixis Catalunya- i que com a conseqüència del Procés hi ha famílies senceres -ell diu conèixer personalment alguns casos- que aquest Nadal no han celebrat les festes conjuntament per por d'enfrontaments entre "separatistes" i "unionistes" en el sí de les mateixes famílies és senzillament patètic.
 
Primera perquè no li toca a un  alt representant de l'Estat Espanyol -pagat amb els impostos de tots- dir aquestes barbaritats que res tenen a veure amb l'exercici del seu càrrec, segona perquè la inferència estadística que en fa és totalment falaç (és allò del sil·logisme ingenu del que ja he escrit alguna altra vegada: "si conec una familia on els membres es barallen, ergo a Catalunya la meitat de les famílies es barallen) i tercera perquè com a català que és (no de naixement però sí d'adopció) fa potser un rol que li fan fer però que ni ell mateix es creu perquè ell sap perfectament com a català que no és en Mas qui està impulsant el procés sinó que aquest és un moviment transversal que neix del poble.
 
Però la cirera del pastís la posa Ms. Relaxing Cup of Café con Leche, àlies de la flamant alcaldessa de Madrid -ciutat-, que en la presentació de la cavalcada dels Reis de l'Orient a Madrid demana als Reis que portin "la unidad de España porque Madrid es la capital de España y todos queremos permanecer juntos". Com diuen aquells dos nens a l'anunci de Movistar: "Lo flipas"....
 
Home, que la Botella no es una tipa gaire brillant i que no li fa res fer el ridícul mundial això ja ho sabíem tots (com vam poder veure a l'Argentina fa poc), ara, que a sobre demostri que el seu IQ sigui francament baix deixa molt en entredit la seva posició d'alcaldessa (pagada amb diners de tots, altra vegada). La voluntat colonial de Castella se'ls escapa fins i tot en actes que no tenen res a veure amb la política. Havia de dir tal bestiesa en una data i en un acte com aquest? La vinculació entre la unitat d'Espanya, la capitalitat de Madrid i el fer-se portanveu del que volem tots (què cony sabrà ella del que jo vull!!) és tan estúpid, tan poc intel·ligent, que si jo fos de dretes i unionista em passaria al partit de l'Albert Rivera o al de la Rosa Díez, que aquests al menys parlen amb coherència.
 
Son tan mediocres que objectivament em fan patir.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada