dimecres, 10 d’abril del 2013

Crisi relativa

Un any més s'apropa l'estiu, que és símptoma que el món encara no s'ha acabat i que malgrat la fusió de les glaceres àrtiques, la crisi de Xipre i els bombardejos dels Drones a l'Afganistan,  tot de clàssics pre-estiuencs es van acostant a la graella.
 
L'anunci de cervesa d'estiu ja és en boca dels twitaires avançats, les campanyes d'aprimament i les galetes d'arros de Bicentury són d'oferta als "ocho días de oro del Corte Inglés -per cert, amb vendes en caiguda lliure-" i els festivals de música d'estiu comencen la venda d'entrades. Som un any més vells però encara hi som, que avui en dia ja és més que molt.
 
El festival d'estiu dels Jardins de Cap Roig, ara gestionat per La Caixa després del desastre econòmic, organitzatiu i tècnic que tenia lloc durant el temps en que el senyor Arcadi Calzada (amic ínim del senyor Fèlix Millet, en "Fèlix", pels amics), ha anat guanyant prestigi en les seves tres darreres edicions. El cert és que el cartell d'aquest any, més curt que l'edició del 2012, és absolutament de Champions. Només cal citar Elton John o Mark Knofler com a exemples més representatius d'un cartell de luxe. Jo no sé si aquests tipus abans d'ingressar al geriàtric decideixen passar per Calella de Palafrugell o és que els gestors del Festival són mólt espavilats, però bromes a part, el cartell és de luxe.
 
La venda oficial d'entrades pels concerts (mitjans de juliol a mitjans d'agost) començava avui dimarts dia 9 d'abril. Pels privilegiats clients vips de La Caixa hi havia la possibilitat de reservar entrades a partir de divendres passat 5 d'abril.
 
Doncs bé, quan ahir dilluns, amb un codi pre-venda de La Caixa vaig probar d'accedir al web i reservar dues entrades (preu mínim 200 €), el servidor ja estava colapsat. El que passava era senzillament que les 2.000 entrades que es van posar a la venda es van esgotar en menys de 12 hores. Avui m´ho ha confirmat una persona amb tot el coneixement de l'afer.
 
On és la crisi?
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada