dilluns, 13 de juny del 2022

Kirstin Hansen: el pseudo cosmopolitisme mal entès

Fins fa quatre dies ningú que no fos del "gremi", és a dir, dels esquerranosos que han de fer-se veure de la mateixa manera que ho fa l'extrema dreta per a ser "algú", no sabia qui és la senyora Kirstin Hansen. Ara arran de les seves declaracions en relació al "Palma Pride Week" la coneix gairebé tothom.

Resulta que aquesta simpàtica senyora és la fundadora de la "ELLA Global Community" que defensa que "les dones queer i les persones no binàries del món mereixen sentir-se lliures i respectades i poder afirmar la seva identitat sense por". Confeso que jo, que sóc més aviat d'esquerres i progressista, he hagut de documentar-me per a entender què caram són les dones querer i les persones no binàries.

Però d'això en parlarem una mica més tard. La questió és que la senyora Hansen, ha fet unes declaracions d'aquellas que solen fer modernes i progres i que en el seu fals concepte del globalisme i el multiculturalisme acaben caient en els tòpics més vulgars de l'extrema dreta més dura i pura.

La Hansen, ciudadana des de fa més de 15 anys de la progressista Mallorca però que no parla -ni l'interessa el més mínim- un sol borrall de Català ni de la cultura del país que l'acull des de fa tan de temps,  afirma en declaracions en preparació del "Palma Pride Week", que deu ser una cosa molt moderna i molt de gent "guai", vaja, com els compi-yoguis d'aquella simpàtica cortesana que està casada amb un borbó i que escriu en whatsApp en Francès perquè fa més modern, que:"Per què la visibilitat és tan important? Perquè ensenyem que existim. Que visibilitzem també, que no vindrà només gent del col·lectiu, vindran famílies, gent del camp, que no han vist mai potser una lesbiana . I diran: mira, una lesbiana és com una persona qualsevol. I és important, perquè Palma és oberta. I vas 15 km dins l'illa i hi ha una altra mentalitat potser. Així que és una gran oportunitat per transformar la societat mallorquina i nacional".

La senyora Hansen ha vingut a les Illes Balears a salvar-nos l'ànima i a fer-nos a tots moderns, a explicar-nos, per a fer-nos més savis i més lliures, que a les fondàries de la Mallorca profunda, rústica, inculta i poblada per pagesos -i on, de retruc, no s'utiliza aquest idioma tan modern que és el castellà, com a contraposició a aquella vulgaritat de llengua que parla el "populatxo" de l'aixada- no han vist mai una lesbiana. Pobrissons.

Efectivament, a 15 kilòmetres de Palma el poble inculte i mallorquí no ha vist mai una lesbiana, poster, però per això ha vingut a eixe món la senyora Kirstin, per a alliberar el poble de la seva incultura i manca de sensibilitat.

És també per aquest tipus de pre-concepcions apriorístiques, estúpides i pretesament postmodernes que les esquerres tronades deixen de ser opcions que la gent amb dos dits de seny acaba considerant com a serioses i succeeix el que està passant darrerament, que davant tanta estupidesa i imbecil·litat, la dreta i l'extrema dreta acaben tenint opcions de governar. 

Andalusia com a exemple. I l'aigua que baixa. Gràcies Kirstin. De debò que si te n'anessis a Alemània, país on vas néixer i on segur que pots donar moltes lliçons de modernitat, molts no et trobaríem a faltar, potser només les dones queer i les persones no binàries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada