dimarts, 24 de desembre del 2013

La Caballé, altra vegada


Ahir, la soprano andorrana va fer una roda de premsa a Barcelona per tal de presentar el concert solidari "Veus per l'esperança" qut té com a objectiu recaptar fons per lliutar contra el càncer infantil. Això, tot i ser un esdeveniment extraordinari, no va ser  però la notícia.
 
El que va causar furor entre els periodistes va ser les seves declaracions sobre l'anunci de la grossa de Nadal al que vaig dedicar  fa uns diez una entrada al blog anomenada "Anuncis del passat".
 
Doncs la dama andorrana ha compartit la meva mateixa impressió quan deu haver vist l'anunci ja que es declara horroritzada de veure com ha quedat (ella) i continua dient que si hagués sabut que quedaria com ha quedat no hi hagués participat.
 
Afirma que ho va fer perquè és molt amiga de Rafael ("el dinosaure") i perquè confiava en el director de l'anunci, però que segurament per efecte del maquillatge i que el dia de la gravació no es trobava bé el resultat li sembla horrorós.
 
Com a mínim la senyora té sensibilitat i gust i suposa que la seva declaració no és altra cosa que una manera de dir que el visionat del resultat global l'ha decebuda tant que no sap com dir públicament que li fa vergonya haver près part d'aquesta confabulació contra el bon gust.
 
El resultat és senzillament extraordinari, com es pot apreciar a la foto adjunta.
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada