dilluns, 12 de desembre del 2016

"La Guerra de l'Avi" ja disponible a Seebook

Avui faig un blog d'autopublicitat, que és una cosa que no m'agrada gaire (i que no faig gairebé mai), però que de tant en tant cal fer, sobre tot si -entre d'altres ocupacions- un té la mania de dedicar-se a escriure quan es fa fosc, a aquelles hores en què la vice-presidenta del govern espanyol ja ha deixat el seu despatx de Barcelona i ha tornat a Madrid -ciutat, no concepte-.

La Rosa Sala, fundadora i C.E.O. de Seebook em confirma que ja estan disponibles les versions Seebok de l'edició completament revisada de "La Guerra de l'Avi". La novetat aquesta vegada és que a més a més, i per primera vegada en llengua Catalana, hi ha un audiollibre, narrat amb un impressionant mestratge per l'Octavio Botana, actor, músic i locutor.

És un privilegi poder tenir la meva tercera novel·la en format audiollibre al nivell de "Les aventures de Tom Sawyer" de Mark Twain, "El petit príncep" de Saint-Exupérie, o "Les aventures de Pinotxo" de Carlo Collodi.

Seebook és un extraordinari projecte editorial, novedós, modern  i fascinant, dirigit per la Rosa Sala (http://rosasalarose.es/), assagista i traductora, autora d'algunes obres de referència  en el camp de la germanística contemporània com ara el "Diccionario crítico de mitos y símbolos del nazismo", que amb un equip de col·laboradors appassionats és dedica a acostar la millor literatura en format 3.0 a lectors de totes les edats i gustos.

Paga molt la pena invertir una estona en passejar-se per la seva pàgina web (http://www.seebook.eu/gama-de-productos.html), tant si us agrada llegir com si no (en aquest darrer cas, Seebook ofereix un ampli catàleg de llibres per a regalar per aquestes festes).

Us encoratjo a fer-hi un cop d'ull.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada