dilluns, 30 d’abril del 2012

Agraïment al personal del Trueta

El nostre pare va estar ingressat 15 dies a la planta 8 –Oncologia- de l’hospital Trueta de Girona. Durant tots aquests dies els membres de la meva família hem passat llargues estades a l’hospital, incloent-hi nits. Hi ha una coincidencia absoluta pel que fa a la nostra opinió respecte de l’altíssim grau de professionalitat, humanitat, dedicació i empatia de totes les persones que ens van atendre, des del personal de neteja o administració fins a personal d’infermeria o els metges que el van atendre.

Hem pogut constatar que malgrat crisi, retallades salarials –en dues ocasions ja hores d’ara- escassetat de mitjans i d’altres misèries, aquestes grans persones continúen fent la seva feina amb una professionalitat encomiable, només preocupats per allò que veritablement compta, que és l’atenció i informació al pacient i als seus familiars, amb una vocació de servei que ens va deixar bocabadats.

Des d’aquí vull expressar el més sincer i profund agraïment al personal d’Oncologia del Trueta; mai no oblidarem la seva humanitat i la gran tasca que fan cada dia. Moltíssimes gràcies de tot cor.

Afortunadament hi ha encara tot d'aspectes d'aquesta vida que la macroeconomia no pot ni podrà explicar mai. Estic content que, de tant en tant, hi hagi variables exògenes, difícilment modelitzables que entren al sistema i fan que tot plegat, al capdevall, tingui sentit. I això és quelcom que la dreta pura i dura, el lliberalisme salvatge que s'està apoderant dels nostres destins, és incapaç d'entendre. Afortunadament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada