dimarts, 24 d’octubre del 2017

Felipe Juan Froilán de Todos los Santos de Marichalar y Borbón

Per evitar repeticions innecessàries (cita aquesta ben freqüent en els actes notarials i les actes de l'Agencia Estatal de Administración Tributaria) em referiré al "Grande de España" del títol d'aquesta entrada del blog amb l'abreviació "Froilà".



Froilà és el primer net del rei emèrit i el nebot de major edat del Borbó que regna - i ara s'ha demostrat que també governa, juntament amb el PP - aquesta realitat virtual anomenada Espanya.



Froilà és famós per diversos esdeveniments:
  • Per ser fill d'un altre "Grande de España" que va ser destituït de la seva condició de membre de la casa reial espanyola després de diversos escàndols, entre d'altres, per haver tingut un principi d'ictus després d'un presumpte abús de substàncies estupefaents.
  • Pel divorci dels seus pares.
  • Per haver-se disparat un tret al peu fent pràctiques de tir als 14 anys quan no tenia l'edat legal per fer-ho, emulant el seu avi que, entre d'altres preses, es dedicava a caçar elefants a Botswana, sense el coneixement del congrés dels diputats.
  • Per haver suspès tantes assignatures que el van haver d'internar en una escola al Regne Unit.
El seu principal atribut és el títol que detenta: "Su Excelencia Don Felipe Juan Froilán de Todos los Santos de Marichalar y Borbón, Grande de España y Caballero Divisero Hijodalgo del Ilustre Solar de Tejada". El gran Pepe Rubianes, en pau descansi, hi afegiria quelcom com: "manda cojones o manda güevos!!!!", tot tocant-se de forma ostensible els genitals amb ambdues mans i flexionat la pelvis cap endavant i cap endarrere al mateix temps.


Però el motiu del blog no és tant glosar la figura d'aquest adolescent de 19 anys, que va passant per la vida amb més pena que glòria, sinó mencionar-lo per haver estat publicitant (portant-la en actes públics, ell, que per la seva condició reial és de per sí, un personatge públic) la marca de roba sevillana "God Save My Swing" especialitzada en roba per a la pràctica del golf.


La dita marca es caracteritza per a ser molt diferent de les altres. De fet, es tracta d'una marca amb personalitat propia, amb allò que podríem anomenar "principis" (aquells que defensava un altre gran personatge, en Groucho Marx).


El principi rector de "God Save My Swing", mare de totes les revelacions, propugnat pel creador de la marca, tal com defineix -a tenor literal- en el blog de la seva pàgina web (www.godsavemyswing.es) és: "Amor a España, conciencia social cristiana, y una línea de pensamiento conservadora, totalmente opuesta al populismo cínico de hoy en día. Y defensa a ultranza de la vida, ante el mayor genocidio de la historia: el aborto". 


Així es gasten els diners del contribuent els nobles representants no electes del poble espanyol. Aquesta és la trista realitat. Després alguns es pregunten per què la monarquia ha anat acabant com el rosari de l'aurora en bona part dels països del planeta.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada