dijous, 16 de març de 2017

Lumidolls

Cada vegada més vivim en un món on la realitat supera la més absurda i impensable de les ficcions.

Ja no només és el populisme, o la involució global de drets i democràcia, ni el recompte de vots que torna a ser manual per por a "hackers" i manipulacions de les antigues hordes soviètiques reconvertides ara en sabotejadors 4.0. Tampoc és el món de l'economia col·laborativa i el low cost en el sector del trasport de passatgers (avui hi ha hagut una massiva vaga que ha deixat Barcelona dotxe hores sense taxistes). No ara hem fet una passa més. La post-veritat aplicada al món de la prostitució.

L'obertura a Barcelona del primer prostíbul de nines inflables ha provocat una petita revolució a diferents nivells a la ciutat i al país. El putiferi, que s'anuncia a la xarxa a l'enllaç següent: www.lumidolls.com, i que hores d'ara és -al menys per a mi- de difícil catalogació mental, ha provocat d'entrada la queixa de l'Associació de Professionals del Sexe (Aprosex), que reivindica els serveis sexuals i sensuals practicats per Sapiens Sapiens, és a dir, humans/es de carn i ossos.

He hagut de llegir les notícies un parell de vegades i pessigar-me per a convèncer-me que allò que llegia era cert. De fet, ara mateix, per raons que no estàn clares del tot el prostíbul de làtex està tancat (no se sap ben bé si per les protestes o la polèmica, els promotors diuen que per buscar un local més apropiat a la zona alta de la ciutat, ja que semblaria que el propietari del local on eren no sabia què s'hi feia al seu establiment), però la seva pàgina web continua ben activa.

Arran de tot això, o potser per pura casualitat, ahir, escoltant en Clapés a "Versió RAC 1", vaig enganxar una entrevista a un tal Sergi Santos, enginyer expert en nanotecnologia que acaba de tornar dels Emirats Àrabs, que, recopilant xips aquí i làtex allà ha acabat construint la "Samantha", una nina inflable com les Lumidolls (d'un realisme que esgarrifa) i que no només permet totes les opcions que se li suposen a una nina inflable de darrera generació (que poden arribar a costar fins a 6.000 euros), sinó que a més  més està dotada d'un processador que interactua amb el seu propietari (o client, o el que sigui) i li reclama afecte i sexe si s'està una estona sense tocar-la. Sergi Santos diu que això només és el principi i que en un futur proper la nina podria arribar a propunciar frases complexes.

La Samantha té programats nivells d'orgasme que van de l'1 al 6. El seu creador no ha aconseguit, pel que explica, superar mai el nivell 4. Increïble, però esgarrifosament cert.

El més al·lucinant de tot plegat però és que els serveis que ofereix Lumidolls costen a partir de 80 euros els 30 minuts i una hora i mitja s'enfila fins als 170 euros. No és que entengui jo massa de tarifes d'aquests tipus de serveis, però fins a on jo sé, es poden trobar prostitutos i prostitutes de veritat per preus més econòmics per serveis de durada similar, i segurament, segurament, la qualitat del servei serà, si més no, infinitament més humà (mai més ben dit).

En Xavier Grasset tenia fa anys un programa a Catalunya Ràdio que es deia "El món s'acaba". Cada dia que passa n'estic més convençut. El que em succeeix és que, a diferència d'en Grasset, no tinc del tot clar que s'acabi bé.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada